Barion Pixel

Csini Butik

Női télikabát

Sokféle stílusú és méretű női télikabát közül tudsz válogatni a Csini Butik webáruházban. Nézelődj és olvasd el tippjeinket a téli kabát keresgéléshez.

Amikor téli kabátot választunk, fontos szempontok közé tartozik a melegítő hatás, a kényelem, a funkcionalitás és a stílus. Íme néhány tipp, amelyek segíthetnek a megfelelő kabát kiválasztásában:

  1. Méret: A megfelelő méretű női télikabát nem csak kényelmes, de biztosítja az optimális melegítő hatást is. Fontos, hogy a kabát ne legyen túl szoros vagy túl bő. Az is lényeges, hogy milyen hosszúságúra van szükségünk. Ha általában autóval utazunk elegendő lehet egy rövidebb fazon, de ha sokat tartózkodunk a szabadban akkor érdemesebb a derekat és combot is eltakaró hosszúságút választani.
  2. Mivel viseljük? Gardróbunkat is érdemes áttekinteni a női téli kabát kiválasztása előtt. Nadrághoz kereshetünk rövidebb vagy hosszabb fazont is, de ha a szoknyát preferáljuk, akkor érdemesebb egy rövidebb kabáttal párosítani.
  3. Szabás: Alkatunkhoz is javasolt a kabát szabását mérlegelni. Teltkarcsú hölgyeknek nem mindig előnyös a teljesen leszűkített fazon, egy ilyen darab a komfortérzetet is lecsökkenti.
  4. Hőszigetelés: A kabát hőszigetelése meghatározza, hogy milyen hatékonyan tartja a test melegét. A legjobb hőszigetelési anyagok közé tartoznak a toll, a szintetikus anyagok, valamint a bélelt kabátok.
  5. Vízállóság: Ha szeretnénk kint maradni akkor a kabátunknak vízállónak kell lennie, így megvédi az eső, a havazás, vagy akár a havas eső ellen.
  6. Stílus: Végül, de nem utolsó sorban, a kabátunknak olyan stílusban kell lennie, amely megfelel az ízlésünknek és személyiségünknek, valamint az alkalmazkodik a környezeti hatásokhoz és az évszakhoz.

Eldönthetjük azt is, hogy cipzáras, gombos, galléros, kapucnis tervezésűeket részesítjük előnyben. Választhatunk szőrmés, műszőrmés, steppelt, mintás anyagok között is.

A színekben is rengeteg a variáció. Nem feltétlenül kell mindig szürke vagy fekete téli kabátot viselnünk. Nagyon szép színekkel egészíthetjük ki a téli ruhatárunkat pl. kék, bézs vagy akár egy piros kockással esetleg csillogó ezüsttel.

Ha figyelembe vesszük ezeket a szempontokat, akkor megtaláljuk az ideális téli kabátot, amely meleg és kényelmes, stílusos és funkcionális is.

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

X