Barion Pixel

Csini Butik

Nyári ruha

A nyári ruhák a ruhatárunk legvidámabb, legélénkebb színű darabja, ezért a hűvösebb hónapok után mindig türelmetlenül várjuk, hogy előkapjuk őket a szekrényből.

Egy mintás, virágos, csíkos nyári ruhát előszeretettel viselünk a forró hétköznapokon vagy nyaraláskor. Partin, hivatalosabb eseményeken pedig csipkés, fodros, tüll díszítésű ruhákban is megjelenhetünk.

Kedvünkhöz és az alkalomhoz igazodva  mini, rövid, midi vagy hosszú, maxi nyári ruhák mellett voksolhatunk, végtelen a választási lehetőség. Az anyagokból sincs hiány, a nyár kedvencei: a selyem, vászon, pamut.

Alkatunk és személyiségünk szab határt annak, hogy egy pántos, lepke ujjú vagy ejtett vállú, nőiességünket kiemelő darabot veszünk fel. A sportosabbak kényelmesen érezhetik magukat egy farmer anyagú mini, rövid vagy hosszú ruhában. Az igazán bevállalósak pedig önbizalmat sugározva jelenhetnek meg egy trendy bőrhatású ruhában.

Válassz egy lenge, kényelmes, de mégis nőies és divatos egyszínű, virágmintás, fodros, csipkés mini, midi vagy hosszú nyári ruhát a forró napokra a Csini Butik webshop kínálatából.

Mind a(z) 31 találat megjelenítve

X