Barion Pixel

Csini Butik

Női kiegészítők

Divatos női kiegészítők a Csini Butikban, melyek feldobják ruhatáradat. Nálunk megtalálod a hétköznapi és alkalmi öltözetedhez illő fülbevalót, nyakláncot, pénztárcát, hátizsákot, táskát.

Változatos formákkal, díszítésekkel, színekkel alakítottuk ki kiegészítő kínálatunkat.

Jó helyen jársz, ha:

Frissítsd fel ruháidat egy-két kiegészítővel!

Női táskák

női műbőr csíkos oldaltáska

Női hátizsákok

női hátizsák rózsaszín színben

Fülbevalók

női karika fülbevaló

Karkötők

női karkötő

Nyakláncok

hosszú nyaklánc

Női pénztárcák

női pénztárca

1–80 termék, összesen 252 db

Lepd meg magad egy-két szép kiegészítővel: fülbevalóval, karkötővel, nyaklánccal vagy egy táskával. Ne keress rá különösebb indokot, csak annyi a lényeg, hogy érezd magad csinosnak és nőiesnek.

Az unalmas hétköznapokon is lehetsz egyedi, ha indulás előtt felraksz egy lógós vagy karika fülbevalót, nyakadba akasztod kedvenc láncodat. Stílusos táskáddal pedig szuper megjelenést érhetsz el, akkor is ha az egyszerűbb ruhadarabokat kedveled. Ne csak használati tárgyként tekints táskádra, hanem inkább, mint egy divatos, plussz hatást keltő kiegészítődre.

Ha valamilyen különleges alkalomra, estélyre, party-ra vagy akár baráti buliba kapsz meghívást és öltözetedet egy-két aprósággal – mint pl. egy csillogó karkötővel, alkalmi kistáskával, hosszú fülbevalóval – kiegészíted, akkor biztosan minden szem rád fog szegeződni.

Próbálj ki néhány stílusos kiegészítőt, akkor is, ha eddig vonakodtál tőle! Meglátod a nőcis hatás nem marad el!

X