Barion Pixel

Csini Butik

Fülbevalók

Női fülbevalók változatos alakzatban, mintázattal, színekben a Csini Butikban.

Akár csüngő, bedugós, karika, lógó, ovális, spirál formájú, köves, gyöngyös fülbevalót keresel, itt megtalálhatod.

Próbáld ki, hogy egy kis fülbevaló mennyire fel tudja dobni a hétköznapjaidat is!

1–80 termék, összesen 86 db

A fülbevaló remek módja annak, hogy kifejezd a stílusodat, függetlenül attól, hogy mit viselsz.

Akár egy eseményre öltözöl ki, akár csak munkába mész, a fülbevalók kiegészíthetik a ruhádat, és kiemelhetik. A fülbevaló stílusok az egyszerűbbektől a merészebb  feltűnő hatást keltő  darabokig mind elérhetőek.

Ha valami finomabbat és visszafogottabbat szeretnél, válassz egy  kisebb fülbevalót  például egy apró bedugóst; ha  merészebb a stílusod, próbálja ki egy nagy karikát vagy hosszú lógósat esetleg gyöngyökkel díszített csillogóst.

A fülbevaló színét is megválaszthatod a ruhádhoz passzolóan úgy, hogy nőiesen kiegészítse azt. Ha sötét farmerhez és fekete felsőhöz szeretnél fülbevalót viselni próbáld ki az arany színű karikákat vagy ezüst, kövekkel kirakott hosszú darabokat.

Ha világos színű inget viselsz sötét nadrággal válassz kontrasztos fülbevalókat, például élénk színűt vagy medálos lógókat.

A fülbevaló az egyik legsokoldalúbb ékszer, és szinte bármilyen öltözékhez viselheted őket.

Jól mutatnak alkalmi ruhákhoz, hivatali megjelenéshez, hétköznapi kiegészítőként. A fülbevaló viselése remek módja annak, hogy csillogást adj az öltözékednek anélkül, hogy túlzásba vinnéd a dolgot!

A Csini Butikban személyiségedhez és alkalomhoz passzolóan választhatsz egyszerűbb bedugós, csajos lógó, karika, spirál formájú fülbevalókból.

Kövekkel, gyöngyökkel, mintázattal díszített fülbevalókat is találsz!

Ha teljes szettet szeretnél Nálunk találsz karkötőket, nyakláncokat és női táskákat is.

 

X