Barion Pixel

Csini Butik

Női táskák

Divatos női táskák kedvező árakon a Csini Butikban! Praktikus és stílusos válltáskák, oldaltáskák, kézitáskák széles választékát kínáljuk változatos színekben.

Nálunk megtalálod a kisebb, közepes és a mindent elnyelő nagyobb méretű darabokat is. Választhatsz egy-két zsebes vagy sokrekeszes tárolóval ellátott táskáinkból. A hétköznapokon elengedhetetlen kiegészítőkön túl, elegáns borítéktáskák, áthajtós fazonú alkalmi táskák is elérhetőek webshopunkban.

A kedvező árú női divattáska választék összeállításakor fontos volt számunkra, hogy minden korosztály a stílusához passzoló divatos táskát tudjon választani. hiszen a kiegészítők közül a táskát használjuk leggyakrabban. Mindennapi életünk része ;-).

Női oldaltáska

Női fehér oldaltáska

Női válltáska

női válltáska és oldaltáska többfunkciós

Női kézitáska

fekete női kézitáska

Nagyméretű táska

Női táska - nagyméretű sok zsebbel

Női kistáska

női oldaltáska

Alkalmi táska

női alkalmi táska

Party táska

Női steppelt mintás táska állítható pánttal

Műbőr női táska

Női műbőr válltáska fekete

Mindenki megtalálhatja a ruhatárához, ízléséhez passzoló darabot legyen az a finomságot tükröző csillogós, a visszafogott klasszikus, nőcis kézben hordható vagy lezseren keresztbe akasztott táska.

1–80 termék, összesen 125 db

Biztosan kijelenthetjük, hogy a női kiegészítőink közül a legfontosabb az a táskánk, amit mindenhová magunkkal viszünk.

Ha kicsit szétnézünk az utcán nem látunk olyan nőt, akinél ne lenne egy kézitáska, válltáska vagy egy hátizsák. Ahány ember annyi féle formájú, színű, stílusú táskával jár-kel, mindenki az egyéniségéhez passzoló kedvenc kiegészítőjével.

Nemcsak azért szeretjük, mert valamibe pakolnunk kell, hanem mert feldobja a napunkat is. Mielőtt elindulunk otthonról – szokásunkhoz híven – belenézünk a tükörbe és ha egy nőies, divatos a szettünkkel összhangban álló táskát választunk az jó érzéssel tölt el, elégedettek vagyunk. És a tökéletes női táska megtalálása ma már nem okozhat gondot, hiszen végtelen a kínálat elérhető árakon.

Nyissuk ki a ruhásszekrényt és gondoljuk át, hogy milyen dizájn harmonizál leginkább ruhatárunkkal. Legyen egyszínű vagy mintás? Matt vagy fényes hatású?

Hogyan szeretnénk viselni? Karra akasztva vagy keresztben hordva esetleg a vállunkra feldobva? Mi a legkényelmesebb?

És hová vennénk fel? Buliba, estélyre, munkába vagy iskolába?

A külső megjelenésen kívül azonban az is fontos, hogy megfelelő méretű is legyen, így a Csini Butikban az egészen kicsi táskától  a „mindent bele” nagyméretű táskáig válogathatsz. Vannak több rekeszes, sokzsebes kialakításúak is, ha szereted rendezetten tárolni a dolgaidat. De ha csak apróságokat kell magaddal vinned például egy party-ra, sétára akkor ajánljuk a mini méretű táskákat.

Az alkalmi táska és party táska kollekciónk darabjait úgy állítottuk össze, hogy  azok használati céljuknak megfeleljenek és emellett  trendy kiegészítői legyenek ruhatáradnak.

Steppelt, fényes hatású, matt, mintás és egyszínű női táskákkal dobhatod fel öltözetedet. Böngészhetsz trapéz, lekerekített, boríték, áthajtós fazonú kisebb és nagyobb méretű divattáskáink között!

Hétköznapokra, alkalmi rendezvényekre, party-ra, suliba járáshoz is találsz ízlésednek megfelelő, divatos táskát a Csini Butik webáruházban!

Gondold végig ezeket és nézelődj válltáskák, oldaltáskák, kézitáskák, alkalmi táskák sokasága között a Csini Butik webáruházban!

X