Barion Pixel

Csini Butik

Női pénztárcák

Elegáns női pénztárcák a Csini Butik kiegészítő termékei között. Válaszd ki a kedvenc táskádhoz méretben, színben és stílusban passzoló pénztárcát.

Kisebb, közepes és nagyobb méretű pénztárcáink között változatos formavilágú, színű és anyagú kiegészítőket kínálunk. Női pénztárca kínálatunkban megtalálhatod a patentcsatos, cipzáras, boríték vagy áthajtós változatot is.

Kiváló minőségű valódi bőr vagy tartós műbőr anyagú pénztárcák várnak.

Mind a(z) 23 találat megjelenítve

A női pénztárca az, ami mindig velünk van, hiszen pénzünket, iratainkat, kártyáinkat muszáj magunkkal vinnünk bárhová is indulunk.

De ha már hozzánk nőtt, akkor válasszunk olyat, ami stílusos és divatos! A pénztárca kiválasztásakor gondoljuk végig az alábbiakat.

Eltérő, hogy kinek milyen méretű tárcára van szüksége, attól függően, hogy aprópénzt is tárol benne vagy inkább csak kártyát használ és azokhoz van szüksége több helyre. Női pénztárca vásárláskor mérlegeljük, hogy elegendő-e egy normál pénztárca vagy inkább egy széthajtható, több rekeszest tudunk legjobban kihasználni.

Kényelmi és biztonsági szempontokat figyelembe véve választhatunk cipzáras és csatos modellek közül is.

A stílust tekintve rengeteg a választék, így mindenki a táskájához és személyiségéhez legjobban passzolót találhatja meg. A visszafogottabb tervezésűek között inkább egyszínű, a feltűnőbb darabok között pedig a mintás, díszített és lakk pénztárcák a közkedveltek.

Anyaguk leggyakrabban bőr vagy műbőr. Mindkettő tökéletes mindennapi használatra, itt az árazásban van nagyobb eltérés.

Női bőr pénztárca

A bőrből készült pénztárcák kiváló minőségűek, így hosszú élettartamúak, évekig használhatók. Mivel minden bőr egyedi anyag, így nincs két egyforma női bőr pénztárca sem.

A bőrből készült pénztárca nőies, elegáns, divatos és változatos színekben, formákban és méretekben érhetők el. Mindenki megtalálhatja a személyiségéhez illő darabot!

Női műbőr pénztárca

A női pénztárcák többféle anyagból készülhetnek, de ha szeretnél egy tartós és megfizethető árú darabot, akkor válassz műbőr pénztárcát! A mindennapi használatot jól bírják és nem igényelnek különösebb ápolást sem.

Stílusos és divatos műbőr pénztárcákat fedezhetsz fel a Csini Butik webáruházban! Kínálatunkban megtalálod a kisebb, közepes és nagyobb méretűeket. Vannak egyszínű, mintás és többszínű tárcák is. Ha a csillogós, lakk hatást kedveled, arra is van ajánlatunk!

Keresgélhetsz cipzáras, csatos, egyrekeszes és széthajtható fazonok között.

Ha bizonytalan vagy a választásban nézd meg a Csini Butik összes pénztárcáját és biztosan megtalálod a kedvenc darabodat!

X