Barion Pixel

Csini Butik

Női nadrágok

Női nadrágok változatos stílusban, színben és méretben a Csini Butik webáruházban. Divatos farmerek, alkalmi nadrágok, rövidnadrágok, overálok, leggings, pamut és bőrhatású nadrágok, rövidnadrágok.

Válogass a laza, kényelmes fazonú  egyenes szárú, bordázott hatású, push-up, sztreccs nadrágok között. A színpaletta és méretek széles skálán mozognak. A legkisebb XS mérettől az XXXL méretig kínáljuk termékeinket.

A hétköznapokon viselt darabok mellett megtalálod az elegánsabb stílusú nadrágokat is.

Női farmer

Sötétszürke szűk szárú sztreccs farmernadrág

Női rövidnadrág

Terepszínű rövidnadrág

Leggings

leggings állatmintás

Bőszárú nadrág

női nadrág bordázott hatású

Szűk szárú nadrág

bézs színű szűk szárú farmernadrág

Nyári nadrág

Kék, nyárias, szaggatott farmernadrág

Térdnadrág

térdnadrág

Sportnadrág

női szett

Overál

női overál

Mind a(z) 58 találat megjelenítve

Ma már mindenki számára természetes, hogy a nők nadrágot viselnek, de idáig hosszú út vezetett.

A női nadrág a nemek közötti egyenlőség megteremtésének egyik szimbóluma is lehetne, hiszen a XX. század elején ez csak a férfiak kiváltásága volt. Az 1950-es években még kizárólag gyári munkához és sportoláshoz vehették fel a hölgyek. Az 1980-as évekig kellett várni, hogy utcai viseletként is elfogadottá váljon. A nagy divattervezők ekkor kezdték bevezetni kollekcióikba.

De miért is ragaszkodunk annyira a női nadrághoz?

Egyik fő oka lehet, hogy nagyon kényelmes viselet. Furcsa is lenne, ha például egy szoknyában bicikliznénk vagy lovagolnánk (mint régen tették a hölgyek), vagy másznánk fel a kilátóba. De ne csak a sportolásra gondoljunk, hiszen számtalan olyan élethelyzet van, ami miatt letehetjük voksunkat a nadrág mellett pl. a gyerek után szaladgálni is sokkal komfortosabb egy nadrágban vagy végig ülni egy hosszú tanítási napot.

Másik ok lehet az is, hogy  sok nő egyszerűen jobban érzi magát egy nadrágban, mint egy szoknyában, mert olyan a személyisége vagy egyszerűen jobban kiemeli nőies vonalait, abban érzi magát csinosnak.

Elegáns női nadrágok is várnak kínálatunkban!

Minden nőnek szüksége van egy elegáns, alkalmi nadrágra, hiszen bármikor meghívást kaphatunk egy party-ra, hivatalos rendezvényre, szalagtűzőre, ballagásra, vacsorára és ilyenkor szuper, ha van mit előkapnunk a ruhásszekrényből. Komoly és nőies hatást érhetünk el egy elegáns női nadrággal akkor is, ha vizsgázunk vagy üzleti megbeszélésen kell megjelennünk.

Végtelen a kínálat – válogathatunk szűkszárú, bőszárú, magas derakú, bordázott, egyszínű és mintás elegáns női nadrágok között is – így könnyen megtalálhatjuk a személyiségünkhöz passzoló divatos és nőies nadrágot.

Bőrhatású női nadrágok

A bőrhatású női nadrág a mai divat egyik legkedveltebb darabja. Vagány és egyben nagyon nőies is. Fiatalokon és idősebbeken is egy magabiztos, bevállalós benyomást kelt. Lehet rövid vagy hosszú fazonú bőrhatású nadrágod mindig feltűnő hatást érhetsz el vele és még kényelmes is! Hordhatod nőcisen magassarkúval vagy lezserebben bakanccsal, sportcipővel is, mindenhogy trendy!

Vagány kockás női nadrágok

Kínálatunkban található női nadrág kockás változatban is! Ha unod az egyszínű nadrágokat és mégis egy trendy darabot szeretnél akkor válassz kockás nadrágot!

Nagyon menő egy buliba (pl. Halloween party viseletnek vagy karácsonyi összejövetelen). Viselheted a hétköznapokon is akár munkába, akár suliba. Az elegánsabb darabokat hivatalos alkalmakra, akár egy üzleti találkozóra is felveheted.

Válogathatsz szűkszárú, bőszárú, piros, fekete, szürke, rövid vagy hosszú kockás női nadrágok között.

Nagyméretű női nadrágok

A Csini Butikban megtalálhatod a stlusodhoz passzoló, divatos nagyméretű női nadrágodat. Gondoltunk a teltkarcsú hölgyekre is! Fedezd fel nagyméretű trendy farmer kínálatunkat vagy válogass sztreccs, kényelmes pamut, vászon anyagú átmeneti, nyári és téli térdnadrágok, hosszú nadrágok, leggingsek között!

Változatos és csinos fazonú egyszínű, színes, koptatott, mintás női nadrágok nagyobb méretben hétköznapokra és ünnepi alkalmakra is!

A kedvenc, trendy nadrágod felfedezéséhez válogass a Csini Butik webshop kínálatából:

Minden alkalomra – üzleti megbeszélés, hétköznapi rohanás, alkalmi rendezvény, buli, sportolás stb. – találunk a megjelenéshez illő divatos női nadrágot. Korosztályonként, évszakonként, anyagonként, színenként, stílusonként végtelen a választási lehetőség.

Jó nézelődést!

X