Barion Pixel

Csini Butik

Női leggings

Kényelmes női leggingsek többféle stílusban a Csini Butik kínálatában.

Találd meg kedven félhosszú, hosszú, mintás, egyszínű nőies leggingsedet!

Sportoláshoz, szabadidős tevékenységhez, hétköznapi ruháidhoz és alkalmi öltözetedhez is megtalálod a tökéletes darabot! Szettek között is keresgélhetsz!

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

A női leggins kényelmes és divatos darabja a női ruhatárnak.

A rengeteg stílusnak köszönhetően viselhetjük nadrág helyett és könnyen kombinálhatjuk más ruhadarabokkal is. Nemcsak sportoláshoz vagy szabadidős tevékenységhez választhatjuk, hanem hétköznapokra vagy különleges alkalmakra is elegáns szettünkhöz.

A leggings nagyon nőies, szűk testhezálló, kiemeli a csinos vonalainkat, de rugalmas anyaga miatt kényelmes is.

A leggings hossza és stílusa változatos lehet

Vannak hosszabb és rövidebb fazonok, alacsony és magas derakú fajták. A leggings számos színben, mintában és anyagban felfedezhető fel. Az egyszínűek mellett népszerűek a színesek valamint a mintás: csíkos, zebramintás, párducmintás, kockás, virágmintás darabok is.

A leggings nagyon sokféleképpen kombinálható, és alkalmas lehet sportos, laza vagy elegánsabb szettekhez is.

Egy pár fekete leggings, például kiválóan illik egy laza, oversize pólóhoz és egy pár sportcipőhöz, míg egy csinosabb, magas sarkú cipővel és blúzzal kombinálva akár elegánsabb szetteket is lehet összeállítani. Hűvösebb időben tunikával is trendy hatást kelt.

A leggings praktikusan kihasználható szettben is. Nézd meg a leggings/topp-felső kombinációkat és használd őket külön-külön is más ruháiddal párosítva!

 

X