Barion Pixel

Csini Butik

Női farmerek

Női farmert keresel? A Csini Butikban megtalálhatod a stílusodnak megfelelő divatos darabot! Sztreccs, push-up, koptatott, szaggatott, gombos női farmerek. 

Kiválaszthatod az ízlésedhez leginkább passzoló nadrágot. Nem gond, ha nem a klasszikus kéket keresed, mert gondoltunk a fehér, szürke, fekete, mustár vagy éppen a bézs imádóira is.

A méretek is széles skálán mozognak a legkisebbtől a nagyméretes nadrágokig.

Böngészd végéig női farmer kínálatunk a Csini Butik webshopban.

Szaggatott farmer

Kék, nyárias, szaggatott farmernadrág

Push up farmer

Fekete szűk szárú push-up farmernadrág

Sztreccs farmer

Sötétszürke szűk szárú sztreccs farmernadrág

Bő szárú farmer

bő szárú farmer

Mind a(z) 37 találat megjelenítve

A női farmer megjelenése

Tudtad, hogy a farmer eredetileg munkaruha volt és férfiak viselték? Leginkább gazdák, állattenyésztők és farmerek hordták tartós anyaga miatt. Mint a többi női nadrágot, úgy a farmert sem viselhették a hölgyek a II. világháború előtt kivéve munkavégzésre.

Az áttörést Marilyn Monroe filmje hozta 1961-ben, melyben farmerben játszott és ezt követően a hippi korszak már elképzelhetetlen lett volna farmer nélkül, mely a szabadságot, lázadást is kifejezte.

Azóta számtalan tervező valósította meg saját farmer stílusát, a trapéz klasszikus kék színtől kezdve a szaggatott egyenes szárúig. Szerencsére ma már nem kell várakozni, ha szeretnénk egy divatos női farmert (nem úgy, mint szüleinknek) végtelen a kínálat.

Mindennap viseljük és nincs olyan nő, akinek ne lenne legalább 2-3 farmer a ruhatárába. Fiatalok és idősebbek körében is közkedvelt időtálló praktikus ruhadarab.

Nagyméretű női farmerek is várnak!

Akkor sem kell lemondanod a trendy megjelenésről, ha nem XS a méreted! Találd meg nagy méretű divatos női farmeredet a Csini Butik webshopban.

Fedezd fel nagyméretű magas derekú, sztreccs, push up, koptatott, széles szárú, szűk szárú női farmer kínálatunkat!

Kedvenc színedet is biztosan megtalálod, nemcsak a klasszikus kék, hanem akár az egyedi mustársárga, piros stb. farmernadrágok között is keresgélhetsz!

A Csini Butik webshopban is változatos női farmereket találsz. Fedezd fel kínálatunkat!

 

X